Friday, April 29, 2011

Satu lagi cara nak release tensen...

Oh, ini satu lagi cara nak release tensen tau. So, a couple of weeks before I tempah kek kat a friend of mine. Cadang nak letak caption : Happy Belated Buffday to Omak and Saman.. tapi oleh kerana mendapat berita sedih tentang tak berapa kayanya tuan tanah, maka two days (ke one day ntah) before the pick-up terus tukar tajuk kek..kakakkaka.

After bershopping at PWTC and Jalan TAR, terus aje ke Jalan Pudu untuk pick-up the cake. Vavava..masuk kereta, aroma cheezie dia terus mencocok idungku. Sungguh merembes. Masa amek kek sempat juga bertanya khabar, maklumle, after more than 10 years leaving the school, so this is our first time meeting la..kakaakaka.. Lepas kek dan uwang beralih tangan, terus aje naik kereta.

And masa dah tuko tajuk kek, ingat nak makan with my biras kat rumah dia, tapi kelewatan masa pulang ke rumah after picking up Arrpek from her U, terus aje keletihan dan titon. Next morning, dah heading to Melaka plak. Oh..tiada rezeki nampaknye mereka..huhuhu.. Lengkalilah belanja kiddies.. ngeee..

Maka sampai aje kat rumah terus aje tayang kek kat Omak. Tapi Omak suruh lunch dulu, lepas lunch hengat nak makan masa tea break, kekanak riang teruja amat maka half an hour later terus aje upacara poton la potonnn..


Nahh..tengok la kek itew...kat lapisan tengah dia pon ada fresh strawberries. Selalu kalau beli kat kedai kek biasa(kecuali SR), strawberries musti tak baper fresh, macam cap hayam gitu..kuikuikui. Tapi kek beliau ni dah la sedap dan merembes, ditambah pula dengan kerangupan strawberry yang.. yang.. tatau nak habaq lagu mana.. Nopal tambah sampai baper bijik ntah. Time petang bedal lagi.. Ada la tinggal sikit untuk Wawan, kalau Wawan tak mau, aku rasa tomorrow morning wajib lah hilang ditelan seseorang.. Coba teka sapa akan telan..akkakakka

Kesimpulannye, kek ini sungguh sedap. Nama kek ini ialah Red Velvet dan boleh diorder melalui website ini

Kalau tak tau hat mana, sila tengok side bar, ada icon cupcake gedik-gedik manja main kelip-kelip mata ngan korang.. haa..klik direct kat situ pon bole..akkaka

Selain dari kek ni, ada lagi pelbagai jenis, rupa dan gaya tau. Memang pengsan kalau tengok saja tanpa rasa. Kakakaka..

Jadi, silalah order melalui website Mimie!!!


P/S: Dah tolong pomot..leh tak nak cupcake pree dua bijik..akkakak

3 comments:

simanis said...

Tajuk kek tu kedana abessss...hehe

Ah Win said...

diet...diet!!

harus mula kembali sbb aku dah lost track..cis kek x releven utk gue

Ticer Syah said...

cma:
tu la pasal..ada citer disebalik tajuk..hua hua hua

awin:
aku pon dah lost track nih..siot larrr

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails