Sunday, April 3, 2011

Baru tiga dah fenin..inikan pula lima..hoh!

Inilah ghupenye bila anak ramai. Hoh.. imagine kalau anak lima orang, lepas tu travel from Kedah to Melaka. Kalau ini macam sepanjang jalan..leh pisannn.. kuikuikui

Kanak-kanak riang memang teruja abes bila dengar lagu Maher Zain. Tak menahan aku bila mereka nyanyi secara berjemaah, leh terkuar anak tekak kalau nyanyi itu macam..kakakakka

Ok, samat mendengar lagu Maher Zain korang..kakakaka

video

Amacam..ada penin? Kuikuikui

3 comments:

3p4h said...

Makkk aii! Da mcm dlm red box! Hahaha...

p/s: Salman main patung, so swit!

Ticer Syah said...

tau takpe..bingit tinger aku..ekkekek

skang ni memang itu dia dok usung kesana sini..sabo je lar...akakka

3p4h said...

Kalu dr utara ke sltn cmni gayanya, mau kne wat blik kedap bunyi utk bdk2 kt blkg tu. Hahaha.

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails