Tuesday, March 15, 2011

Sorry Faizal Tahir! (-_-')

Terkesima tatkala mendengar lagu Anuar Zain - Sedetik Lebih yang menjadi OST untuk Hikayat Merong Mahawangsa..

Sapa dah tengok itu story? Aku belum berkesempatan nak menonton lagi. Huhu.. Banyak betul list wayang nak kena tengok. Tapi dalam banyak-banyak tajuk dalam list tu, aku rasa HMM ni aku kena tengok kat wayang jugak baru puas hati. Nak tunggu cetak rompak hat gambaq elok agak lama la nak kena tunggu. Kakakkaka.. Jadi, jangan risau ye KRU..I akan tetap sokong you..seperti I sokong you masa I kat sekolah menengah dulu.. kuikuikui

I leb KRU..eh..Anuar Zain.. kakakaka..

Err..err..sorry Pejal Tahir.. I terpaksa berpaling tadah buat masa nih. Kaakkakakaka

Nah.. amek ni video yang sungguh buat aku terpana tiap kali dengar dan tonton. Huhuhu


Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

Lirik sedetik lebih di http://liriksemualagu.blogspot.com



6 comments:

Ubeee..... said...

yeah.......lebiu mi baby nuor jen....
muahhhhssss!!!!
Nanti kita snap pic lagi yek...ekekek

| xDer | said...

dgn berhemah & ramahnya saya nak cakap disini.. saya suka AZ :)) yippiee

Recently: nasi ayam penyet | versi hasil tgn isteri

Adyshariz said...

lagu ni mmg sedap..seyes pezal n ct pon kalah

Ah Win said...

not a big fan with those two singers..sori.lgu FT ape pun aku tatau...

anuar zain penah la dgr.itu pun 3-4 thn lepas...hohohohoohhohoho

Ticer Syah said...

ubee: ciss.. sungguh eksen tak ble tahan anda nye stetmen..kakakka.mencik i

xder: oh meng.. i oso leb nuor jen.. time remaja penah berangan nak tawen2 ngan beliau...akkakakka.. sungguh gatal diriku ini..kakaka

ady: mencik siti..kakakkak..jgn marah peminat sitot...kakakaa

awin: ciss..ko ni mmg dengkis ngan suma penyanyi peberetku..kuikuikui

~Insan Biasa~ said...

hahaha aku minat AZ gak...tapi sapelah aku...tapi x pe sebab aku dapat AJ...:-P

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails