Monday, February 28, 2011

Senarai Pemenang !!! Sudah keluarrrrr...


Penat rupanya nak cari pemenang..bukannya senang tau. Nak kena print out satu persatu, pastu nak kena gunting pulak, pastu nak kena gulung.. eh.. malas nak gulung, saya satukan dalam bekas aje.. senang.. akakakak.. dan tukang cabut undi adalah Salman Uqail, buah hati pengarang jantung kami nih. Memandangkan dia aje yang tak tidur lagi, maka dia menjadi mangsa.. ye, mangsa untuk amek kertas dari printer, mangsa untuk mencabut undi nama-nama you all. Mak aih.. ratusan penyertaan, memang gilernye keje. Adoi la. Penat ai.. lepas dah cabut, tak bleh nak publish lagi. Kena pulak pegi check sama ada you all ni menepati kriteria yang ditetapkan.. huhhuuhu.. Penat ai..

Baeklah, korang pon tamo dengar bebelan hamba lagi kan.. tau dah..tak sabar-sabar la tuh..ciss sungguh.. tak ble tengok gue senang..akkakakak.. Takpe..don't worry... berikut adalah senarai pemenang.. tapi kita mulakan dengan yang terbawah..

Dah tau nama tu.. sila hantarkan alamat lengkap dan nama penuh korang dekat email saya tau..

SYAHJEHAN78@YAHOO.COM Tak pun, hantar kat facebook punya inbox pon boleh.. Errr.. alang-alang dah berfacebook tu kan.. JANGAN LUPA LIKE MY FANPAGE. Baru ada 32 orang..akkakakakka.. kesian.. tapi takpe.. nanti saya nak buat contest kat fanpage pula.. jaga-jaga Cik Salmah.. kuikuikui

Pemenang saguhati dulu ye..

1. Cute Mummy : http://rinna57.blogspot.com

2. Ayuselalu : http://ayuayu101.blogspot.com

3. Syima : http//iniblogsyima.blogspot.com

4. Cik Puan Hadi: http://myapeapeaje.blogspot.com

5. Ms Epal: http://applesourz159.blogspot.com

6. FirasCt: http://superfirasct.blogspot.com

7. Mimie: http://mimie1678.blogspot.com

**--**--**--**--**--**--**--**--**--**--**--**--**--

Berikut pula ialah pemenang untuk HADIAH UTAMA!!!

Set 7: Cempaka Kuning : http://cempakakuningku.blogspot.com

Set 6: Putri Aizat: htpp://allboutgacontest.blogspot.com

Set 5: Awin: http://buahatiumi.blogspot.com

Set 4: Masz: http://maszlavista.blogspot.com

Set 3: Eeeda: http://eeeda-damak.blogspot.com

Set 2: Muslimah Vogue: http://norazwa50.blogspot.com

Set 1: Zai Kulim: http://zaiikulim.blogspot.com

Ada dua nama kena buang sebab tak memenuhi kriteria.. Ada sorang tu hari tu ada, ni dah takde..katanya sebab dah tamat tarikh.. oh..betul juga.. layankan aje la..kakakkaa. Seb bek atiku baik arini..kalau takde, mau kena zaasss...

Kepada semua pemenang, TAHNIAH SEKALI LAGI!!!! JANGAN LUPA JOIN LAGI OKEH!!!!

Lebiu all.. jangan lupa singgah dan jamu membaca bebelan saya setiap hari.

God bless you all :) Thank you for joining! Kalau kalah jangan sedih maaa :p

14 comments:

Ah Win said...

yay!
sambil menari ago-go (utk kurus lengan)

MaszLaVista said...

wahhhh! saya menang moto!!! thanx u cikgu syidah!!! jgn lupe wat video letak kt youtube yer..

♥Adinda Nurul♥ said...

tahniah pada pemenang..tak da rezeki nak menang..hehe..

Mama Zharfan said...

congrats to all winners

jom join Heartbeat!

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

syu x mng pon..huhu~

eT said...

lorr...xmenang ker??
smlm mimpi dah menang dah..huhuhu

congratz winners... :)

Putri_Aizat said...

alhamdulillah rezeki...yahooo...tq tq!!! tahniah gak pada pemenang lain...

Putri_Aizat said...

eh eh...bukan kita lah...adoai malu tul...ahaks...tapi url tuh cam bukan jek...

kita putri aizat
blog: http://allboutgancontest.blogspot.com

dekat2 kan...ala salah tengok ea...sedih....

eh tapi bila click url tu cam org tu dah lama jek tak update...dr tahun2006 kan...ke aku salah ni...pening2...

ku keciwa...

mamaqari said...

xde rezeki nmpknyer...tahniah pd yg menang

Ateh said...

aku tak menang pun x pe...saja x masuk contest pun..kasi peluang org len dpt hadiah...kang kalu aku masuk wajib dpt grand prize kang dah kronism plak..akakakka...tahniah buat pemenang..aku dah slalu dpt hadiah..akakaka..sila..sila

Ticer Syah said...

putri aizat:

kakaka. anda la pemenang.. silap taip ma.. kakakakakka.. oret2.. sila hepi kembali..akkakak

cempakakuning said...

Alhamdulillah...ada rezeki Cempaka.
Thanks kpd penganjur.tahniah kpd semua pemenang.
Cempaka dah email detail.

cikpuanhady said...

yeayy..thanks buat si kecik yang cabut nama auntie..suka..suka..tahniah buat pemenang2 yang lain..me dah emel.. esok pagi ada tq entry (autopublish) jam 8.23 pagi kat blog bawah ni..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

AkmaFaizal said...

dah kuar result upernye..hehe takdo rezeki saya laa... apa2 pun, tahniah untuk semua yg menang. bertuahnye korang..cayalah..

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails