Monday, November 29, 2010

Dia ni penggoda!

Hari itu, berdating lagi dengan Encik Hubby. Asek dating je tak abes-abes...memang kena selalu dating sebab Encik Hubby umurnya hampir menjelang 40. Harus sentiasa berhati-hati. Hahaha.. So, kami pun pergi berdating di Tesco. Alah..Tesco aje..kakkaka. Beli punya beli, oh..terlupa nak bawa shopping bag!!! Tensi sungguh. Rugi la tak bawa shopping bag sendiri, sebab nanti tak boleh nak kumpul mata Green Clubcard. Boring sungguh. Tapi Tesco ni memang dengkis. Macam tau-tau aje we all tak bawa shopping bag. Maka Tesco pun mempersembahkan bag membeli belah baru yang cumil dan ayu nih...Dan Encik Hubby pun menunjukkan kepada aku..

"Nak tak?"
"Eeee..comel.."
"Nak kaler apa? Ada dua... pink and blue."
"Pink! Pink!"


Nak.. amek ni.. Pink.. Santek ah!

Dan tadi, paksa Naufal amek gambar kitaorang berposing dengan bag baru nih..kakakka


Baper kali snap daaa..

Shopping Bag ni dikeluarkan bersempena dengan tayangan filem yang bertajuk Rapunzel - The Tangled Tale.


I love this bag!

Tak mahal pun. Tak sampai RM 4. So, why wait now? Go to the nearest Tesco and get one of these!!! Yeehawww!!!

Benci tau kat Tesco..suka goda orang T_T.

Ada sapa yang dah terbeli bag ni? Boleh klik kat like..kakakka


3 comments:

Anuar Manshor said...

Cikgu, tengoklah filem Rapunzel itu! Syok maa...

Ticer Syah said...

btul ke? isk isk isk...kena p tgk nih.. adoiiiii.. sapa nk sponsor plis.akkaka

Mimie Hamdan said...

aha... aku hampiiirrr terbeli... nasib kat tgn dah ada soping beg... wahahaha....

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails