Saturday, May 1, 2010

Bowling - Family Day!




Maka berkumpullah rakyat jelata dari pelusuk negeri untuk menjayakan Hari Keluarga Part 1 bersempena dengan Labour Day. Setelah beberapa hari membuat perancangan (asalnya merancang saja-saja tak sangka menjadi pulak), maka tibalah hari yang dinanti-nantikan. Bes wooo..

Lokasi pada awalnya ingin bermain di Star Parade, tapi memandangkan hari Sabtu ni dikira weekends, maka rege dia pon tak menahan. So, penganjur mengambil keputusan untuk bermain di Sentosa pulak. Sungguh bes pi sana, walaupun a bit sengal..akaakkaka.. ada ke result tak bleh print kuar.. Nasib baik la ada amek gambo score board..Kalau tak.. jenuh nak kena main skali lagi. Naya-naya...

So. sebelum perlawanan bermula, bendahari memulakan tugasan untuk mengutip yuran bulanan keluarga. Kakakkaa.. Maka dengan muka selamba aku pon bayar la untuk family aku nih. Dah 4 bulan tertonggek. Sungguh HOH we olls nih. Kakakaka. Tadi bayar siap-siap untuk 4 bulan. Kuikuikui


Cait..bendahari pon bayar 2 bulan aje.. cisss..tak aci..tak aci..akkaka


Ada pulak juri bajet macho dan comel di sini ye. Kakakaka..


Pasangan terlampau. Depa ni dapat 2nd place. Tapi tak aci sebab hat somi tu pulun sowang main game.. kakakkaa....protessss!!! Protesss!!!

Main punya main, pulun punya pulun dapat la 3rd placing. Itu pun berkongsi takhta dengan Incik Atok Otai and partner.

So, dapat lah hadiah seperti yang tertera di bawah nih..


Dapat la blanket dengan bakul merah tu, Sila lihat mamat baju maroon tu.. Memang dengkis tak hengat kan..akkaka

Nantikan citer seterusnya selepas ini...

Picture credit : Acu Azim

2 comments:

eT said...

syoknyer main bowling...lama xmain...xpandai pon main..hehee

felda residence hot springs

Ticer Syah said...

mmg bes..nak2 kalo ada hadiah.. galakan tuuu..

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails