Sunday, March 28, 2010

Pwincess Tenat!

My Red Pwincess sakit tenat! Tetiba aje tenat.. huhu..kesian Pwincess.. Semalam bawak dia pergi kedai, tapi orang kedai cakap tak bleh nak repair sebab still under warranty. Mereka suruh aku call aje Bapak si Red Pwincess nih, pihak mereka akan buat service dari rumah. Balik dari kedai, try call... hampanya mereka cuti. Haishh..patutnye service centre kena la 24 hours.. Tensi lagi..

Maka kini, aku terpaksa merujuk kepada si Peter! Kuikuikui.. Walaupun nak menaip satu-satu huruf ni berasa keras, aku harus tabah. Nak check email dan pesbuk. Nasib baik la assignment dan translation dah berjaya disubmit. Kalau tak masak aku! Cuma tak boleh nak update more cerita ceriti tentang Kota Singa sebab all the pictures kat dalam tu. Nak retrieve apa pun tak ble.. sebab muka si Red Pwincess ni rosak teruk. Kesian Pwincess.. Sabo ye. Esok dah hari Isnin, nanti I call depa noo... Sementara tu, aku merujuk balik la pada kekasih lama..kakakkaka.. si HP yang sengal! Sabo je lah!

3 comments:

Uncle Lee said...

Hello Lady, I noticed you from Jitra? I used to pass by Jitra enroute to Kota Bahru almost every 3 weeks back in the '80s.
I will come via Grik and always miss the start of the curfew by few minutes, then drive the lonely h'way to KB arriving late night.

One day must make that trip again. You have a nice day, and keep a song in your heart, Lee.

3p4h said...

Musim tenat kot... Sama lah kita. Tp aku pny Si Manis da tenat, tggu nk mampuih ja. Tensi mau cari duit bli yg baru...

p/s: Hidup nomad, nak beralih dgn awek yg bisa di bawa ke mana2 =) Wee....

Ticer Syah said...

Uncle Lee:
THanks for stopping by at my blog..hahaha.. i'd been to KB a few times and yes the journey is quite long but i love the scenery otw to Kelantan.. prefer to start my hourney early in the morning, rather than at night.. scary...hahahah..

epah:
sungguh sedey melihat keadaan dia..kekekek.. takpe la.. dugaan suma tu.. smoga ko dan aku terus tabah..akkaka

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails