Thursday, February 4, 2010

Mari Berjoget!

Hari ni jadual waktu memang pack. Tapi memandangkan masa dah semakin suntuk dan Encik PK KoKu sebuk soh latih, maka kugagahi jua. Hari ni juga ada kelas Art yang mana bebudak tu tak bawak bahan, just bawak kertas putih aje padahal nak buat fail, kena la guna manila card cik oitt.. tak pe.. masih ada cara lain...kekeke.. Lepas Art Class ada Music Class, so aku decided to bring the kids kat hall aje sambil-sambil melatih geng-geng ni menari. Bila aku tanya sapa nak join pakat suma nak join. Tapi aku bagi kat girls aje untuk kelas belakang... sebab kalau boys leh pisan nak kontrol.. cian korang..tu la.. aktif terlampau...

Maka menggediks la kekanak riang bersama cikgu-cikgu riang..huhu.. Letih gak nak kasi buleh dua tiga steps...huhu.. Then, kehausan-- harus bawak satu tumble besor air putih, huhuhu..


Ramai kan? Masak nak kontrol!

Dalam minggu ni pegi beli tupperware orang pesan. Itu pon ada terlupa sampaikan member hangen manja sebab tak dapat tupperware..relek..sok masih ada..chewah... wakkakaak


Ok..first dapat kastemer oversea..wakakak...alaa...takat pahang bukannye obersi ek.. kira macam overstate la kot.. wkakakakaka


Ni paling tak bes..meting. kuikuikui

4 comments:

ONE ZABA said...

kira cikgu depa pun joget sama la. exersice free tu...

Secret Garden. said...

nie ngajar kt SK jitra 1 ker??

from:secretgarden

Secret Garden. said...

nie ngajar kt sk jitra 1 ker???

.: mama cute :. said...

secret: kekeke sampai dua kali post..kuikuikui.. bkn skj1..mana bes skj1...wakakkaa. kami ni skpp.. tempat dijamin takde banjir.. sbb perahu akan sentiasa menunggu.. sk padang perahu..wakakkaka

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails