Friday, May 15, 2009

Trip tergezut ke Penang


Modul-modul aku berada dalam antara kotak-kotak ini...


Panjangnye line tak hengattt.. seb bek aku ni datang lewat sket.. Kalau awal, wajib ramai tak hengaaattt...

Niatku yang suci murni hanya mahu mengambil modulku yang bertambun pada semester ni. Tetapi tetiba aje..

"Ma, kita pi belah sana mau tak?"
dalam hatiku berkata.... oppss.. he did it again..
"Ikut u laaa"

Maka bergerak lah kami ke Penang anak beranak. Pada awalnya, aku mengajak anak buah aku yang kebetulan sedang bercuti kat rumah aku.. tapi dia tamo plak.. Rugi la lu Epah.. wakakakkaa.. kalo tak macam-macam tempat leh singgah..ahaks..


Kat atas feri bersama kekanak riang.. Nopal memang terer bergambar.


Aku yang takde mood nak kuar just duduk dalam kete...


On the way ke Queensbay Mall... jauh nak masuk parking dia.. dan la cuci mata kat tepi pantai ni hahhh..


Ni le tempat shopping yang besaq tak hengatttt..


Posing kejap...


Salman yang takde mood nak posing.. orang soh nganga macam iklan kat belakang, dia just nganga tanpa attitude..hehe

Gambo last ni sebagai pengajaran... kalau nak tau pasal apa Mat Rempit ni susah nak dibendung? Jawapan nye.. Bapak Rempit dok ada lagi deiii.. wakakakkaa

Helmet pon tak pakai... letak kat pala lutut aje.. Agaknye pala lutut dia berharga dan penting dari kepala.. maklum le nak lap kan ke pakai lutuit..kuikuikui

Nak gambo lagi? Sila ke facebook aku..Hehehe

1 comment:

sayalahfaizul said...

amboi... sempat lagi tu mengutuk pakcik rempit... muahahaha...

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails