Tuesday, February 10, 2009

My Unoffical Blog For My School

Salam fwens..
I had been busy for a couple of days.. Ya la.. bz with the Sports Day, buying this and that for our mascot for this year.. (ada pertandingan maskot tercantik ok). Then, I had created a new blog for my school. You can view it here. Don't forget to drop a few lines and give some support ok. Plez sign the guestbook too ok!.. Hehehe..
This morning, before the rehearsal for the Sports Day, I told the headmistress about what I have done..

Me : Cikgu.. saya dah wat dah blog untuk skola.
GB: Oooo.. ye ke.. baguih baguih.. Dah letak apa dalam tu..
Me : Ooo.. semua event kita buat sepanjang Januari saya dah boh dah.. Hehehe
GB: Ha... elok elok. Nanti boh lagi naaa...You ni memang cekap bab buat blog.
PK1: Waaa.. dah jadi blogger kah?
Me: Ngeeee...

Hehe.. terer tak aku? Aircond 4 horse power tuuuu.. Bila lagi nak aircond kannnn... asik orang len je aircond.. sekali sekala kita kena pasang aircond hat paling sejuk tu.. wakakakkakka. I learnt a lot from this school especially the airconditioning part. Huhuhu...

2 comments:

Anuar Manshor said...

Tak lama lagi naik pangkatlah... Haha!

saintis said...

aku ni dah la jenis manusia `khatulistiwa` bkn suka sgt aircond ni.. kena bljar gak aa kemahiran aircondition tu takpun bahagian maintainance hehheeh

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails