Friday, December 26, 2008

The New Semester is here!

A few days ago, my hubby brought us to Kenari Park in Yan to have a look at his programme with the orphans there. Then, we went to Titi Hayun to mandi-manda with the air gunung. Hehehe. But I did not mandi since I didnt bring any extra baju.. So, I just watched Naufal and Adam played with the water.


Adam kontrol macho


Naufal ngan aksi takde giginye..


Salman dengan aksi boring tak dapat mandi.. so makan biskut je la.. kekekeke..

Today, I went to Sungai Petani with my family to pick up the modules. Then, we went to Giant followed by Tesco and straight away to our home sweet home.


Ni la module aku pada semester ini. Semoga aku terus tabah.. wakakakakka...


On the way ke Giant SP, tengok ada accident... 3 jibik skaligus.. kesian.. aku pernah kena macam ni gak.. time ni manyak orang yang tolong tengok aje.. huhu...


Asterok ada wat promosi kat Giant.. leh main futsal.. Kanak-kanak apa lagi, mengambil kesempatan la mengglamerkan diri.. ekkekeke


Ada nampak itu signboard kuning merah... tempat tu la yang jual maruku yang ngetop kat sini dan juga antarabangsa... sebab this company goes international beb... luar negara pon ada anto gak maruku dia.. memang de bes! Korang kalau pi SP jangan lupa pi beli maruku kedai ni.. Bersih dan santek aje..


Hantu maruku bergaya dengan t-shirt mamat pasan jadi peter parker... kekekeeke.

In the meantime, my hubby asked the same person who did the pelantar last time to renovate the laundry area behind my house. It is almost done! They'll come again to put the tiles... huhu.. Home sweet home!


Sudah mau siap.. tapi ada plak kucing dengkis meletakkan tapak kaki nye merata2.. mmg nak kena sunat la itu kucing.. wakakkaka

So, tag dari si mat jopun tu aku tak jawab lagi.. kekeke.. nanti la ek.. Sabor la wahai temanku.. huhu..

2 comments:

lunaticg said...

salam...
saja nak buat kecoh sikit. Tempat budak-budak mandi tu takde air terjun ke?

.: mama cute :. said...

ada... tapi kena daki ke atas lagi.. kami ni malas nak naik atas.. hehehe.. bawah pon dah ok dah.. tp ramai sket le manusianya.. kalau kat atas tak baper ramai.. tp keletihan memanjat tu membuatkan kami berasa oooo.. cukuplah sekadar di sini.. kekekeke

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails