Sunday, February 10, 2008

Our last destination - Final Part

This is the last place we went that day. Arwah Zikry's resting place. He passed away two years ago because of brain tumor. He was only 3 years old at that time. We also visited our aunt and uncle which were buried there too. Rest in peace our beloved ones. Alfatihah....

Al-Fatihah, semoga ditempatkan di kalangan orang yang beriman...


Kubur Achik Adam.. Al-Fatihah


Kubur Achik Aman... Al-Fatihah...

Time passed by, di manakah tempat kita nanti?

2 comments:

sahalfikri said...

Dah byk sgt entri, x tau nak komen mana.. so aku pilih entri ni la, kesinambungan drp entri aku..

Baba da tau ke cite Syeikh Azmi?

Moga roh2 mereka yg korang ziarah dihimpunkan bersama golongan yang soleh..

p/s: aku da wat bisnes fotog betul2.. meh la lawat n promot http://serambimaya.fotopages.com

mama cute said...

ok aku dah bilang sama daddy aku pasal sheikh azmi, my dad tot dia dok tang len, ghupanya kat KL. aku pon bdoa menda yang sama.. sbb kita ni tatau tempat kita di mana kelak. huhu.. aku sejak dua menjak ni, dah insap plak.. hehehhe...

weh, fotopages serambimaya ko santek bangat.. aku ingat nnti kalo aku kaya aku pong nak beli kamera mahal macam ko la.. dasat ek.. santek btol gambo2 dia.. bila ko nak pi china wehh??

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails