Saturday, March 26, 2011

Hari Tayang Motor Besar, Kereta Mewah, Kereta Drift, Motor Kecik pon ada daaa -- hanya di Stadium Alor Star

Hari ni hujan memang lebat giler. Walaubagaimanapun, still tak menghalang Incik Suami nak pergi bergumbira di Alor Star. Katanya sebentar saja. Nak tengok geng2 Northern Bikers main treasure hunt. Oklah, berlalu pergilah beliau bersama R1 abang beliau. Vavava..syok la tu. So, around 12, balik la beliau.

Terus bawak kitaorang pulak pergi ke Alor Star. Sambil nyelam minum air, beli sekali barang dapur. Kakakaka.. So, nak taip banyak-banyak jari-jemariku sudah letih. Maka layankan gambar je lar..akkakak

Si Salman yang penakut. Siap tutup telinga sepanjang kami meround kat sini. Dia kata bising.. dan takut. Sabor je lar..

Ini car memang superb okeh! Bawak mesti merembes aje lajunye. JPJ sila cek saman beliau ada berapa..kakakak

Cek kete merah ni punye saman sekali okeh. Kakakkak.. I cannot imagine driving this type of car. So pendek and so sempit. Hoh!

Salman tengah dok teruja tengok inside the car. Tutup telinga tu wajib..kakakka

Dan sempat lagi berposing sambil tutup tinger..sabo je lar budak nih.. huhuh

Ok, kita sambung entry berikutnye.. amek ko..banyak hari aku tak bleh online..suma nak update..leh pisan..akkakak

3 comments:

Miza Yusof said...

bestnya! sampai bila ni kak. eh, kenapa miza taktau pun. bertapa ketinggalannya miza ni. HAHA

Ah Win said...

aku x ske kete cenggitu gaya...claustrophobic..ei...tmpat sempit..a big no-no for me

Ticer Syah said...

sampai hari ni je kot..ekekekke.. km pon tau dr incik suami ja pon..hr ni mmg mcm2 ada kat a.staq.. dekat sungai pon ada mcm2 maa...tensi gue

awin:
sesak napas kan.. tegar sungguh sapa brani naek..akkakak

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails